domingo, 24 de julio de 2022

4ª COPA GALEGA DE PROMOCIÓN DE SLÁLOM, MONFORTE DE LEMOS: 24/07/2022

Este domingo nas augas do río Cabe, no concello de Monforte de Lemos, celebrouse a 4ª Copa Galega de Promoción de Slálom. Os deportistas galegos máis novos da modalidade, entre 6 e 14 anos, acudiron ao evento. Na proba os pequenos piragüistas percorren o circuíto dúas veces, contando o mellor dos dous tempos para a clasificación final.
Nove pequenos deportistas acudiron representando ao Club Deportivo Miño-Teixugos.
Rita Oliveira, en K1 muller benxamín, resultou cuarta. En k1 muller alevín, Nerea Álvarez foi cuarta e Leila Álvarez quinta. Roque Oliveira, en k1 home pre-benxamín rematou segundo , conseguindo a medalla de prata. Tiago Rey, en k1 home benxamín, obtivo a medalla de bronce, na mesma categoría, Martín Vicente, foi cuarto. En k1 home alevín, Alejandro Barreiro foi quinto e Leo Álvarez sexto. Pedro Lomba, en K1 infantil, rematou en sexta posición.
 Na clasificación final por equipos, o club Deportivo Miño rematou terceiro, subindo ao podio xunto co Tea de Mondariz e o Quixós de Monforte.